maandag, 10. mei 2010 - 20:54

Team Twins beste kappersteam van Nederland

Dalen

De kappers en kapsters van Team Twins uit Dalen zijn zondagavond tijdens de uitreiking van de Coiffure Awards 2010 bekroond als het beste kappersteam van Nederland. Het evenement is onafhankelijk, brancheoverschrijdend en staat open voor alle kappers en hairstylisten die in Nederland zijn gevestigd.

In de individuele klassen won Agnes Westerman uit Hardenberg de award in de categorie Dameskapsels regio Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. William Drenthen behaalde de derde plaats in deze categorie. In de categorie Haircolor technician of the Year ging de award naar Nicole Poede uit Klazienaveen. In diezelfde klasse behaalde Rebecca Bouwman behaalde de tweede plaats.

In het RAI Elicium in Amsterdam beleefden niet alleen tal van kappers en kapsters een spectaculaire gala-avond, ook een aantal celebrities onder wie Patrick en Rosanna Kluivert, Maik de Boer, Lieke van Lexmond, Henk Jan Smits, Kim Kötter en Marielle Bastiaansen, kwamen ogen en oren te kort.

Nicolette van Dam presenteerde een spectaculaire avond vol show, dans, haarmodetrends en diverse catwalkpresentaties. Onder andere waren er optredens van Waylon, Jeroen van der Boom en de band van Edwin Evers.

De hairstylisten van Team Twins waren voor deze haarmodefotografiewedstrijd met hun collecties maar liefst elf keer genomineerd in zes verschillende categorieën. Uiteindelijk wonnen ze drie awards. Het juryrapport luidde: De collecties laten een prachtig variatie in kleuren zien. Goede diversiteit in kapsels en texturen. Een goed totaalbeeld als team.
Provincie:
Tag(s):