donderdag, 18. februari 2010 - 19:51

'The lovely Bones' leven gezien vanuit de dood

Diemen

The lovely Bones, naar de gelijknamige bestseller van Alice Sebold, verteld over de 14-jarige Susie Salmon. Wanneer ze wordt vermoord door een buurtbewoner ziet ze vanuit de 'tussenwereld' hoe haar familie verscheurd wordt door haar dood.

Onder regie van Peter Jackson, Lord of the rings trilogie, speelt de 15- jarige Saoirse Ronan de hoofdrol in de ergste nachtmerrie van iedere ouder. Wanneer Susie niet thuiskomt van school valt het gezin stukje bij beetje uit elkaar. Dit alles terwijl Susie vanuit de wereld tussen aarde en hemel toekijkt en ziet hoe haar moordenaar voorbereidingen treft om opnieuw toe te slaan. Uiteindelijk moet Susie kiezen tussen de haat voor haar moordenaar en de liefde voor haar familie...

Doordat het verhaal door Susie zelf 'verteld' wordt ziet de kijker de film door de ogen van het slachtoffertje. Vanaf het moment dat ze vermoord wordt tot het moment dat haar moordernaar opnieuw wil toeslaan blijft de kijker gevangen in het hartverscheurde verhaal van de moord op een kind.

The lovely Bones draait vanaf 25 februari in de bioscopen..
Categorie:
Tag(s):