maandag, 17. mei 2010 - 18:26

Thom Hoffman is mooiste 50+man van Nederland

Diemen

Thom Hoffman kwam als absolute favoriet uit de bus tijdens de verkiezing van mannenhaarkleurmiddel Just for Men. Naar aanleiding van de productintroductie ‘Touch of Grey’ van Just For Men werden tien charismatische BN’ers genomineerd die kans maakten op de titel ‘Mooiste Vijftig Plus Man’.

Nederland heeft gestemd op de website www.demooiste50plusman.nl. Volgens ruim een kwart van de stemmers heeft Thom Hoffman de titel meer dan verdiend vanwege zijn krachtige, energieke uitstraling en verzorgde, deels grijze haar.

Thom Hoffman, inmiddels ook net de vijftig gepasseerd, is nog altijd een man waar veel vrouwen graag naar kijken. Zijn grote doorbraak beleefde hij bijna dertig jaar geleden met de film ‘De vierde man’, geregisseerd door Paul Verhoeven. Tegenwoordig kent heel Nederland Thom als vakkundig jurylid in ‘Op zoek naar Marry Poppins’ en van zijn rol als ‘Billy Flynn’ in de musical ‘Chicago’. Ook achter de camera is deze mooie vijftigplusser een pro. Zo maakte hij onder andere fotoreportages voor de Stichting War Child. Thom Hoffman stapte in 2005 met actrice Giam Kwee in het huwelijksbootje. Met zijn zelfverzekerde uitstraling en verzorgde, deels grijze coupe is Thom Hoffman de terechte winnaar van de verkiezing van Touch of Grey.
Categorie:
Tag(s):