zaterdag, 9. oktober 2010 - 14:29

Topdrukte op wegen door afsluiting A2

Utrecht

Ook dit weekend heeft het verkeer in het midden van het land weer te maken met vertragingen door de werkzaamheden aan de A2.

De A2 is vanuit Den Bosch naar Utrecht afgesloten tussen het knooppunt Deil en het knooppunt Everdingen. Het verkeer richting Utrecht moet daarom een andere route rijden (via de A15 en de A27).

Vooral op de A15 is het druk. Rond 11:30 uur stond daar vanuit Nijmegen richting Ridderkerk een file van 17 kilometer tussen het knooppunt Deil en Gorinchem. Ook het verkeer op de A27 heeft zaterdag te maken met file tussen het knooppunt Gorinchem en Noordeloos. Rond 14.00 uur zorgde een automobilist uit België voor extra drukte door met pech stil komen te staan op de brug bij Werkendam. Daardoor was tijdelijk maar een rijstrook beschikbaar.

Omdat het zo druk is op de omleidingroutes wordt het verkeer op de A2 richting Utrecht sinds 10:45 uur geadviseerd om te rijden vanaf het knooppunt Hintham in de richting van Arnhem en Nijmegen over de A50 en de A12.

Het verkeer richting Utrecht moet dit weekend rekening houden met extra reistijd. Inmiddels wordt zelfs het verkeer op de aangewezen omleidingroutes ook weer omgeleid.
Provincie:
Tag(s):