zaterdag, 24. juli 2010 - 10:25

Truckers massaal naar Assen

Assen

Het Truckstar Festival, het grootste feest voor de chauffeurs van vrachtwagens in Europa is vandaag op het TT-circuit in Assen van start gegaan. Het festival duurt tot en met zondag.

Dit jaar wordt het Truckstar Festival voor de 30e keer gehouden en dat zal uitgebreid op het TT-circuit worden gevierd. Op vrijdag kwamen de vrachtwagens uit heel Nederland zonder problemen het TT-circuit binnenrijden om een plekje rondom de baan in te nemen.

De duizenden bezoekers die vandaag en zondag worden verwacht kunnen genieten van een spectaculair programma. De organisatie heeft ondermeer op het programma staan; racetrucks, autovoetbal, trailer laden en lossen, trekker caravanrace, demo van Jan Lammers en een Hollandse Avond met diverse artiesten. Naast de gewone trucks die u dagelijks op de weg tegenkomt zijn er een aantal truck uit de bijzondere categorië op de paddock te bewonderen. Dit zijn prachtige oldtimers, glimmende Amerikanen en special-paint trucks. Hier staan ook veel buitenlandse deelnemers tussen.

Om 16:30 uur zondag vertrekken de vrachtwagens weer in konvooi richting huis.
Provincie:
Tag(s):