zondag, 12. september 2010 - 13:09

Twee dodelijke ongevallen in Den Haag

Den Haag

Zaterdagavond kwamen bij twee verkeersongevallen twee personen om het leven. Dit heeft de politie zondag bekendgemaakt.

Bij een verkeersongeval op de Madepolderweg kwam een 33-jarige Pool om het leven. Het slachtoffer reed zaterdag 11 september om 22.25 uur in zijn auto over genoemde weg en raakte daarbij de macht over het stuur kwijt en botste tegen een boom. Het slachtoffer overleed vrijwel direct.

Twee inzittenden, een 19-jarige vrouw en een 22-jarige man eveneens afkomstig Polen, raakten bij het ongeval zwaargewond en raakten daarbij bekneld in de auto. De brandweer wist beide slachtoffers uit de auto te bevrijden.

De GGD vervoerde daarna beide personen naar het ziekenhuis. Uit eerste verklaringen is gebleken dat de 33-jarige bestuurder vermoedelijk te hard heeft gereden en daardoor de macht over het stuur is verloren.

Randstadrailvoertuig niet gezien
Vrijwel gelijktijdig vond op de Waldeck Pyrmontkade eveneens een dodelijk ongeval plaats. Een 44-jarige Hagenaar liep samen met een 35-jarige plaatsgenoot over straat en zagen daarbij een aanrijdend Randstadrailvoertuig over het hoofd. De 35-jarige man wist het voertuig te ontwijken, de 44-jarige werd wel geraakt.

De GGD vervoerde het slachtoffer in kritieke toestand naar het ziekenhuis. In de loop van de nacht bezweek de man aan zijn verwondingen.
Provincie:
Tag(s):