zondag, 9. mei 2010 - 13:36

Twee gewonden bij steekpartijen

Bij steekpartijen in Kerkrade en Bocholtz zijn zaterdagavond twee personen gewond geraakt. De slachtoffers, een 23-jarige Heerlenaar en een 16-jarige jongen uit Bocholtz, moesten voor behandeling naar het ziekenhuis worden gebracht.

De 23-jarige Heerlenaar werd omstreeks 19.00 uur op de Toupsbergstraat in Kerkrade om nog onbekende redenen met een mes gestoken en door vrienden naar de Poyckstraat gebracht. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis en daar bleek dat hij geen levensbedreigende verwondingen had opgelopen. In de loop van de avond wist de politie in Maastricht twee mannen aan te houden die als verdachten voor de steekpartij in aanmerking komen. Het gaat hierbij om een 21-jarige man uit Heerlen en een 19-jarige inwoner van Utrecht.

In Bocholtz kreeg de 16-jarige jongen op de Pastoor Neujeanstraat ruzie met een bekende van hem. Deze ruzie liep kennelijk zo hoog op dat de jongen plotseling een mes trok en daarmee op het slachtoffer instak. De jongen werd met letsel aan een been overgebracht naar het ziekenhuis. De verdachte, een 17-jarig man eveneens woonachtig in Bocholtz, werd even later door de politie aangehouden. De politie onderzoekt beide steekincidenten.
Provincie:
Tag(s):