zondag, 25. april 2010 - 12:11

Twee gewonden na ruzie met mes

Almere

Een 26-jarige man en een 49-jarige vrouw uit Almere zijn zaterdagavond rond 21.30 uur gewond geraakt. 'Beiden zijn verwond met een mes', meldt de politie zondag.

Dit gebeurde vermoedelijk na een uit de hand gelopen ruzie op de Smildestraat in de Stedenwijk. De politie heeft direct na het incident twee mannen van 46 en 56 jaar en de 49-jarige gewonde vrouw aangehouden. De gewonde man en de gewonde vrouw zijn overgebracht naar een ziekenhuis. De recherche van district Zuid onderzoekt de zaak.

Rond 21.30 uur kreeg de politie een melding van een steekincident op een adres in de Smildestraat. Ter plaatse bleek dat de 56-jarige man de 26-jarige zoon van zijn buren met een mes had gestoken.

De vrouw van de dader had tussenbeide willen springen en raakte daarbij gewond aan haar hand. De gewonde jongeman is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis in Amsterdam. Zijn toestand wordt omschreven als stabiel.

De verdachte werd even later, samen met zijn gewonde vrouw en de 46-jarige man, in de directe omgeving door de politie aangetroffen en aangehouden. De vrouw werd voor behandeling van de wond aan haar hand overgebracht naar het ziekenhuis. Zij mocht later op de avond het ziekenhuis verlaten waarna zij naar het politiebureau is overgebracht.

Het is nog onbekend wat de aanleiding van dit incident is geweest en wat de rol van de 46-jarige man en de gewonde vrouw is geweest. De recherche doet daar onderzoek naar en zal vandaag de betrokkenen horen.
Provincie:
Tag(s):