maandag, 31. mei 2010 - 22:03

Tynaarlo geslaagd

Tynaarlo

Het is weer de tijd van examens en rapportcijfers. Waar velen nog in
spanning zitten, zijn de cijfers voor Tynaarlo al bekend. De gemeente Tynaarlo scoort in de top honderd een tweede en derde plaats op respectievelijk telefonische dienstverlening en de dienstverlening aan de balie. Een rapport om trots op te zijn.

De waardering voor de dienstverlening door de gemeente Tynaarlo is erg hoog. Het onderzoeksbureau TNS NIPO deed onlangs in ongeveer honderd gemeenten onderzoek naar de tevredenheid over de publieke dienstverlening. Klanten geven aan dat ze het het belangrijkst vinden dat de baliemedewerker deskundig en vriendelijk is, dat de openingstijden ruim zijn en dat de wachttijden niet te lang zijn.

De baliemedewerkers van Tynaarlo scoorden een 8,7 op vriendelijkheid, een 8,3 op deskundigheid en een 8,3 op wachttijden. De telefonistes
scoorden op vriendelijkheid en deskundigheid respectievelijk een 8,1 en een 7,8 en op telefonische bereikbaarheid een 7,7. Tynaarlo scoorde een 7,6 op openingstijden.

Wil de gemeente Tynaarlo deze hoge positie handhaven, dan zal ze in het project ‘Antwoord’ moeten blijven investeren. Daarmee moet in 2015 een Klant- ContactCentrum (KCC) zijn gerealiseerd dat op elke vraag van de inwoner aan de overheid een eenduidig antwoord geeft.
Provincie:
Tag(s):