zondag, 7. februari 2010 - 19:00

Uit de hand gelopen hobby? 13 juni 2010 tweede Twingo Dag!

Wat begon als een kleine website met een forum, enkele leden en weinig berichten is nu uitgegroeid tot een actief Twingo Forum met ruim 730 leden!

'Het blijft maar groeien en groeien. Waar ze vandaan komen? Ik heb geen idee', verteld Aida. 'Eerst zaten we op 150 bezoekers per dag, maar dat is verdubbelt naar ruim 300 bezoekers per dag!” 2 jaar terug ben ik begonnen met de oprichting van het Twingo Forum. “Een uit de hand gelopen hobby?” Misschien wel, maar ik geniet er elke minuut van!', verteld Aida enthousiast. Aida Blankestijn is 24 jaar en momenteel werkzaam als DTP’er bij een drukkerij. En haar vrije tijd spendeert ze, naast dansen, vooral aan het Twingo forum.

Twingo Dag 2010
Na een succesvolle Twingo Dag in 2009, zal er ook dit jaar weer een Twingo dag worden gehouden op zondag 13 juni 2010 in Nijmegen. Anac heeft haar terrein ter beschikking gesteld voor alle enthousiaste Twingo rijders. De meeting zal duren van 11:00u — 17:00u. Er zullen standjes staan van diverse bedrijven zoals Prodetailing en Tintmanfolies. Daarnaast is het ook mogelijk om met korting te gaan karten. 'Niemand hoeft zich te vervelen, er is van alles te zien en te doen', verteld Aida.

Vorig jaar hebben we met de Twingo Dag ruim 70 Twingo’s mogen verwelkomen in Veenendaal, maar na verwachting zullen er dit jaar meer Twingo rijders op deze dag af komen. Op de website is nog een verslag terug te lezen van vorig jaar en foto’s en een video te bekijken.
Categorie:
Tag(s):