zaterdag, 13. maart 2010 - 20:17

Vader vermiste Millie doet emotionele oproep

Amsterdam

Zaterdagavond geeft de vader van het vermiste meisje Milly Boele uit Dordrecht een exclusief tv-interview aan Hart van Nederland. Openhartig spreekt hij over zijn 12-jarige dochter die sinds woensdag spoorloos is verdwenen.

Ondanks een grootschalig onderzoek waarbij ook het nationale waarschuwingssysteem Amber-Alert is ingezet, tast de politie nog altijd in het duister en zoekt nog steeds naar de gouden tip. Met het interview en de oproep in Hart van Nederland hopen de ouders van Milly de gouden tip te krijgen rondom de verdwijning van hun dochter.

Het 12-jarige meisje verdween op woensdag 10 maart aan het eind van de middag uit het ouderlijk huis aan de Schuilenburg in Dordrecht. Volgens de politie had zij die middag rond 17.30 uur voor het laatst telefonisch contact met haar moeder. Toen de moeder een uur later thuiskwam was haar dochter verdwenen. Sinds de verspreiding van het Amber-Alert zijn er ruim zestig tips over de verdwijning bij de politie binnen gekomen. De gouden tip ontbreekt echter tot op heden.
Categorie:
Tag(s):