donderdag, 15. april 2010 - 20:23

Veel talent bij adities Zorro

Amsterdam

Deze week zijn de audities van start gegaan voor ‘Op zoek naar Zorro’. De belangstelling is groot net als het talent, voor de rol die bekend staat als de gemaskerde strijder die vecht voor rechtvaardigheid en het gevaar liever opzoekt dan uit de weg gaat. Om al dit talent te beoordelen worden in het traject, voorafgaand aan de live shows, telkens andere kenners uit het vak aangetrokken.

Net als bij de vorige series moeten de kandidaten verschillende auditierondes overleven om kans te maken op een plek in de liveshows. Het vaste panel Erwin van Lambaart en Pia Douwes bepalen samen met gastpanelleden wie er doorgaan naar de liveshows. Daar bepaalt het Nederlandse kijkerspubliek wie de hoofdrol in de wacht sleept. Vanaf vandaag zijn de eerste foto’s van de auditierondes te zien op opzoeknaarzorro.avro.nl.

Het AVRO-programma ‘Op zoek naar Zorro’ gaat einde dit jaar op Nederland 1 van start. In de eerste uitzending zijn beelden te zien van de selecties voorafgaande aan liveshows, waaronder de eerste landelijke auditierondes, de workshops, het slotconcert van de laatste kandidaten en worden de kandidaten voorgesteld. Daarna volgen acht liveshows op tv met de finalisten.
Categorie:
Tag(s):