zondag, 30. mei 2010 - 10:32

Veiligheidsdag in Noordwijk druk bezocht

Noordwijk

De veiligheidsdag in Noordwijk is door vele bezoekers bezocht. Dankzij het mooie weer was er veel publiek op de kustplaats afgekomen. De vele stands van verschillende hulpdiensten waren in de vroege morgen al bezig om alles voor elkaar te krijgen om 10.00 uur op originele wijze geopend te worden.

Hulpdiensten zoals de brandweer, ambulance, politie marechaussee, Kon landmacht, reddingshonden, EHBO, KNRM, Rode kruis demonstreren hun activiteiten in het belang van de veiligheid van uw woon-en werkomgeving. Smorgens werd de opening gedaan door de burgemeester van Noordwijk Dhr Groen door middel van de speurhonden. De burgemeester werd onder ene grote berg puin verstopt en de honden werden er letterlijk op los gelaten. Al snel vonden ze de burgemeester en kon de Veiligheidsdag 2010 beginnen.

In de middag was er een oefening op zee met een grote helikopter en de KNRM, als laatste werd er een aanrijding in scène gezet op de boulevard ter hoogte van de vuurtoren waarbij bijna alle hulpdiensten in actie kwamen, dit was een mooie afsluiting van deze mooie dag die als geslaagd in de boeken kan worden bijgeschreven. Dat het later op de dag nog knap heeft gewaaid en geregend kan de organisatie niet meer deren, deze dag is droog en mooi afgesloten.
Provincie:
Tag(s):