woensdag, 20. januari 2010 - 19:14

Verkeer richting centrum tijdelijk via Oostwal

Oss

Na een periode van sneeuw en vorst zijn de wegwerkzaamheden aan de Singel 1940-1945 maandag 18 januari weer opgepakt. Het werk aan het weggedeelte tussen de prof. Regoutstraat en Past. Visschersstraat deze week afgerond. Ondanks de stagnatie door het winterse weer loopt het werk nog ruim voor op de planning.

Op vrijdag 22 januari wordt de noordelijke rijbaan van het wegvak Pastoor Vissersstraat-rotonde Koornstraat opgebroken. Verkeer richting het centrum ondervindt daar anderhalve week overlast van. Het is in deze fase van het werk niet mogelijk verkeer over de zuidelijke weghelft te laten rijden; de route naar het centrum is dan via de Oostwal. Ook doorgaand verkeer over de rotonde Koornstraat is niet mogelijk. Weggebruikers die het centrum niet als eindbestemming hebben, worden met klem verzocht in deze periode de adviesroutes te volgen.

Begin februari gaat de herinrichting van Singel 1940-1945 een nieuwe fase in. De aannemer begint dan met de aanleg van de zuidelijke parallelweg. De noordelijke rijbaan en parallelweg wordt dan al in gebruik genomen. De zuidelijke rijbaan richting de N329 blijft open voor verkeer. Meer informatie over deze fase volgt spoedig.
Provincie:
Tag(s):