woensdag, 3. februari 2010 - 10:32

VieCuri opent dependance in Panningen

Panningen

Het VieCuri ziekenhuis opent op 22 februari een nieuwe polikliniek in Panningen (gemeente Peel en Maas). Momenteel wordt volop gewerkt om het voormalig kantoorpand van Medion aan de John F. Kennedylaan niet alleen geschikt te maken voor het houden van spreekuren, maar ook voor diagnostisch onderzoek, zoals het maken van röntgenfoto’s en de prikcabines voor bloedafname.

“De uitstraling van deze polikliniek is huiselijk en klantvriendelijk”, laat projectleider zorg Dorine Jansen van VieCuri weten. “Dicht bij de ingang komt een balie waar patiënten direct worden opgevangen en de weg gewezen. Daar zijn ook de voorzieningen waar je terecht kunt voor het maken van een röntgenfoto en bloedafname. De spreek- en onderzoekskamers krijgen een flexibele inrichting, zodat ze voor verschillende specialismen kunnen worden ingezet. “

Met het dichter bij brengen van de ziekenhuiszorg, wil VieCuri extra service bieden aan haar patiënten in de gemeente Peel en Maas en omstreken. Zo zullen verschillende specialisten daar een of meerdere dagen per week spreekuur houden. De verwachting is dat VieCuri op haar locatie Peel en Maas een breed scala aan spreekuren kan aanbieden. De poliklinische spreekuren worden volledig ondersteund door verschillende diagnostische onderzoeken. Zo kunnen patiënten er terecht voor het maken van röntgenfoto’s, bloedafname en cardiologisch onderzoek zoals ECG’s en fietstesten voor inspanningsonderzoek.
Provincie:
Tag(s):