maandag, 27. september 2010 - 11:41

Vier Roemenen aangehouden na ramkraak in Venray

Venray

De politie Limburg-Noord heeft samen met Brabantse collega’s maandagochtend vier Roemenen aangehouden na een ramkraak in Venray. Het viertal werd na een achtervolging ter hoogte van Geldrop klemgereden.

De ramkraak vond rond 3.30 uur plaats op een winkelpand aan de Grotestraat in Venray toen een personenauto met daarin vier verdachten op de pui van het pand inreed en deze vernielde. Het voertuig ging er vervolgens vandoor in de richting van Venlo over de A73 en vervolgens via de A67 richting Eindhoven.

Met behulp van oplettende burgers en in samenwerking met de collega’s van de politie Brabant Zuid-Oost kon het voertuig ter hoogte van Geldrop worden klemgereden. Daarbij kwam de auto in een droge sloot terecht. De auto is veilig gesteld voor verder onderzoek. In de auto trof de politie de buit aan. Uit verder onderzoek moet blijken waar de buit precies uit bestond.

Agenten kwamen de auto op het spoor dankzij alerte getuigen die het signalement van de auto doorgaven aan de meldkamer. De aangerichte schade aan de pui en schade in de winkel is aanzienlijk.
Provincie:
Tag(s):