zondag, 3. januari 2010 - 12:12

Viertal aangehouden voor mishandeling

Hellevoetsluis

Politiemensen van het district De Eilanden hebben in de nacht van zaterdag op zondag, rond drie uur, vier jongens uit Hellevoetsluis aangehouden voor een mishandeling.

Kort daarvoor was bij de politiemeldkamer een melding binnengekomen van een beroving op de Kanaalweg OZ. Toen agenten naar de plek bij de ophaalbrug reden troffen zij daar het 19-jarige slachtoffer. Hij vertelde dat een groep van ongeveer 5 jongemannen hem had geslagen en zijn fiets in het water had gegooid. Samen met het slachtoffer stelden de politiemensen een onderzoek in in de omgeving en bij de Struytse Hoek werd de groep aangetroffen. Toen deze jongens de politieauto zagen probeerden zij er vandoor te gaan, maar de gladheid en (waarschijnlijk) de drank die zij hadden genuttigd waren dit keer in het voordeel van de agenten. Zij staakten al snel hun vlucht.

De vier, 16 (2x), 17 en 19 jaar oud en allen afkomstig uit Hellevoetsluis werden aangehouden en overgebracht naar een politiebureau. Een van de 16-jarigen had eerder die nacht al een proces-verbaal gehad voor openbare dronkenschap.
Provincie:
Tag(s):