donderdag, 20. mei 2010 - 13:46

Vijftien-jarig meisje uit Breukelen vermist

Breukelen

De 15-jarige Asmita Bhola uit Breukelen wordt sinds vrijdagochtend 14 mei vermist. De politie vraagt uw medewerking om haar te vinden.

Die vrijdagmorgen verlaat Asmita Bhola tussen 07.00 en 08.00 uur haar ouderlijke woning in Breukelen. Ondanks intensieve opsporingsactiviteiten is Asmita nog niet gevonden.

Asmita heeft een Surinaams uiterlijk, is ongeveer 1,55 meter lang, heeft een mollig postuur, lang zwart haar en littekens van acne in haar gezicht. Zij draagt een bril met zwart montuur en een gouden ketting met hanger. Op de dag van haar verdwijning droeg zij een wit vest, een bodywarmer, een blauwe spijkerbroek en blauwe slippers.

De politie heeft aanwijzingen dat zij in het gezelschap zou kunnen zijn van een 31-jarige blanke man. Deze man is 1,90 meter lang, heeft een normaal postuur en kort donkerblond haar. Hij heeft een opvallend grote neus en een uitstekende adamsappel.

Heeft u Asmita sinds 14 mei gezien of weet u waar Asmita is? Neem dan s.v.p. contact op met de Politie Breukelen via telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):