vrijdag, 20. augustus 2010 - 18:58 Update: 08-07-2014 0:28

Vinylspinners Tabass-Co in Museon tijdens Museumnacht

Den Haag

Den Haag telt talrijke interessante musea en vele kunst- en cultuurliefhebbers. Daarom gaat het Museon in de Museumnacht van zaterdag 4 september 2010 in de mix met meer dan 20 culturele instellingen.

Iedereen opent de deuren vanaf 19.30 uur tot diep in de nacht, waarbij met name het jongere publiek wordt uitgenodigd de musea te bezoeken.
Op elke plek is een uniek programma te zien en te horen dat past bij het thema van de nacht: MIX IT, DON'T MISS IT!

Vet Vinyl in Museon: Tabass- Co!
In de Museumnacht is er een spectaculaire muziekprogrammering. Onder de titel MIX IT DON'T MISS IT!, spinnen de dj's van Tabass-Co tussen 19.30 en 02.00 uur oud en nieuw vinyl door elkaar.
Don Moussa, Alex Montoya, The Soulslammer, Jaco Benders, Trish Preston, DNA, DJ Edwin en Boris Deluxe mixen hun eigen unieke sound, variërend van Afro, funk, Latin, Brazil, Jazz en moderne grooves en broken beats. 'It's always very, very danceable'. De warming up wordt verzorgd door Le Pipe Elitair (Vince & Spike) en DJ Jacob Chevalier (Festival Classique). Het complete programma is te vinden op www.museon.nl.

Hotspot Speed Tours
Tijdens de nacht is het mogelijk de tijdelijke en vaste exposities van het museum te bekijken. Bezoekers kunnen zich aansluiten bij één van de Hotspot Speed Tours waar acteur Marco van Veldhuizen en museumconservatoren vanaf 20.30 uur verrassende plekken aan doen, de volgspot op één van de museumtopstukken zetten en het onbekende verkennen. Om 21.30 uur in het Engels, na 24.00 uur Tours On Demand.
Categorie:
Tag(s):