vrijdag, 9. juli 2010 - 19:30

Voetbal in Hoogeveen op twee grote schermen

In het centrum van Hoogeveen kan het publiek zondagavond op twee grote schermen de WK finale van Nederland tegen Spanje volgen. Enkele horeca-ondernemers hebben van de gemeente toestemming gekregen om een scherm te plaatsen in de Grote Kerkstraat ter hoogte van eetcafé De Beurs en in de Hoofdstraat ter hoogte van de TAS.

De gemeente vraagt het publiek zoveel mogelijk op de fiets of lopend naar het centrum van Hoogeveen te komen. Voor fietsers is een gebied ingericht voor het stallen van fietsen. Dit wordt met borden aangegeven.
Een EHBO-post is opgesteld in de Hoofdstraat voor Dixons. Hier is ook water verkrijgbaar.

Loco-burgemeester Klaas Smid is blij dat het op deze manier voor veel mensen mogelijk is om samen te genieten van de sportieve strijd tussen Nederland en Spanje: ‘Het is prachtig dat Nederland na zoveel tijd weer een finale mag spelen en we willen er graag een groot feest van maken. We hebben de horeca-ondernemers gevraagd alles te doen om te zorgen dat het een feest wordt en blijft. Dat vraag ik ook graag aan het publiek. Laten we er samen een onvergetelijk feest van maken. Waarbij we er natuurlijk van uitgaan dat Nederland met de beker naar huis komt.’
Provincie:
Tag(s):