vrijdag, 18. juni 2010 - 7:45 Update: 08-07-2014 0:28

Voetjes van de vloer in IJsselhallen

Zwolle

De Limburgse formatie Rowwen Hèze is dit jaar vijfentwintig jaar actief binnen de Nederlandse muziekwereld. De band gaat dit groots vieren met nieuw werk en een speciale jubileumshow. Op vrijdag 1 oktober is deze show met support act Kabaal te zien in IJsselhallen Zwolle.

De jubileumtour bestaat uit vijfentwintig speciaal geselecteerde optredens door het hele land met een setlist van vijfentwintig nummers uit de afgelopen vijfentwintig jaar. Uiteraard zal de veelzijdigheid van de band naar voren komen, maar ook de interactie met het publiek. Er zal een mooi feestje gebouwd worden waarbij klassiekers als ‘'t Is een kwestie van geduld', 'Limburg' en 'Bestel Mar' uiteraard niet zullen ontbreken.

Het publiek wordt door de rock-cover band Kabaal al in een feeststemming gebracht. Het repertoire van deze band kenmerkt zich door een breed scala aan populaire feest- en rocknummers vanaf de jaren ´60 tot en met heden: van The Beatles tot Robbie Williams, van Rowwen Hèze tot U2 en bijna alles wat daar tussenin zit. Stevige gitaarpartijen worden afgewisseld met gevoelige accordeonklanken. Onder het credo “volle tenten en lege vaten” is er voor alle boeren, burgers en buitenlui wat wils.
Categorie:
Tag(s):