vrijdag, 7. mei 2010 - 19:53 Update: 08-07-2014 0:28

Volg live de wereldpremière van Prince of Persia: The Sands of Time

Diemen

Volg dit weekend live vanuit Londen de wereldpremière van Prince of Persia: The Sands of Timemet Jake Gyllenhaal, Gemma Arterton, Sir Ben Kingsley, producer Jerry Bruckheimer en regisseur Mike Newell.

Op zaterdag 8 mei om 18:30u zullen fans de kans krijgen om vragen te stellen aan de cast en crew over de spectaculaire stunts, special effects en magie in deze opwindende blockbuster tijdens een web chat die hier live te volgen is. Naast de cast en de filmmakers zal ook Jordan Mechner (schrijver / maker van de videogame) aanwezig zijn.

Na de live web chat kunnen fans op zondag 9 mei vanaf 18:00u virtueel te gast zijn tijdens de Prince of Persia wereldpremière die doorgaat in Londens nummer 1 entertainment en shopping bestemming Westfield London. De live stream zal de cast en andere bekende sterren volgen op de red carpet, afgewisseld met exclusieve interviews en beelden van achter de schermen.

Van het team dat de "Pirates of the Caribbean"-trilogie naar het witte doek bracht, presenteren Walt Disney Pictures en Jerry Bruckheimer Films c,Prince of Persia: The Sands of Time, een epische avonturenfilm die zich afspeelt in het mystieke Persia. Een afvallige prins sluit zich schoorvoetend aan bij een mysterieuze prinses en samen strijden zij tegen duistere machten om een oeroude dolk te beschermen. Deze dolk heeft de macht de Sands of Time te ontketenen — een gave van de goden waarmee de tijd kan worden teruggezet en de eigenaar de wereldheerschappij in handen krijgt.

Prince of Persia: The Sands of Time draait vanaf 19 mei in de Nederlandse bioscoop.
Categorie:
Tag(s):