dinsdag, 26. januari 2010 - 23:01

Vrouw (18) komt om bij verkeersongeval Enschede

Enschede

Op dinsdagavond 26 januari 2010 heeft er omstreeks 20.15 uur een zeer ernstige frontale aanrijding plaatsgevonden op de weg van Enschede naar Haaksbergen (N18). Het ongeval is gebeurd ter hoogte van de Oude Boekelerdijk. Bij dit ongeval waren een personenauto en een vrachtwagen betrokken.

De automobiliste van de personenauto is hierbij omgekomen. De inzittende van de personenauto is gewond geraakt. Zij is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De vrachtwagenchauffeur is op de plek van het ongeval onderzocht door het ambulancepersoneel. Hij hoefde niet opgenomen te worden in het ziekenhuis.

De overleden automobiliste, een 18-jarige vrouw uit Haaksbergen, is door de brandweer bevrijd uit de auto. De weg is nog steeds afgesloten voor het overige verkeer. Een omleidingsroute is ingesteld. De verwachting is dat de weg, ter hoogte van de plek van het ongeval, nog de gehele avond afgesloten blijft voor alle verkeer. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie Twente stelt een nader onderzoek in.
Provincie:
Tag(s):