vrijdag, 7. mei 2010 - 8:39

Vrouw 80 meter meegesleurd door berover op scooter

Utrecht

Op de Weersingel Oostzijde vond woensdagavond een beroving plaats. ‘Een vrouw werd ruim 80 meter meegesleurd door een passagier op een scooter’, meldt de politie donderdag.

Omstreeks 20.05 uur kreeg de politie een melding van een beroving op de Weerdsingel Oostzijde. Ter plaatse bleek dat een 24-jarige vrouw uit Deventer beroofd was.

De vrouw liep bellend over de Weerdsingel Oostzijde. Plotseling kwam een scooter achter haar rijden. Op het moment dat de scooter passeerde greep de passagier de tas van de vrouw vast. Omdat het slachtoffer haar arm door het handvat van haar tas had zitten, werd zij meegetrokken.

De vrouw viel op de grond en werd ruim 80 meter meegesleurd door de verdachten. Uiteindelijk liet de passagier de tas los. De vrouw werd door ambulancepersoneel behandeld aan schaafwonden over haar hele lichaam. Ook de kleding van de vrouw was overval kapot.

De politie is op zoek naar getuige(n) van deze gewelddadige straatroof. ‘Een aantal getuigen heeft gezien dat het twee vermoedelijk Marokkaanse jongens betrof. Het tweetal reed op een zwarte scooter zonder kentekenplaat. Waarschijnlijk een Piaggio Zip 25’, aldus de politie.
Provincie:
Tag(s):