woensdag, 14. april 2010 - 20:26

Vrouw steekt man in woning neer

Tilburg

Een 39-jarige Tilburger is vanmiddag rond 12.00 uur in zijn woning aan de Mahlerstraat met een mes in zijn lichaam gestoken. Het slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De politie arresteerde in de flatwoning een 34-jarige vrouw die daar ook zou wonen. De relatie tussen verdachte en slachtoffer is nog niet precies duidelijk.

De politie kreeg rond 12.40 uur een melding dat er vanuit een woning aan de Mahlerstraat luid geschreeuw klonk. Ook zou er binnen sprake zijn van paniek. Er zijn snel twee surveillance eenheden ter plaatse gegaan. De agenten zagen in de gang van de bedoelde woning een man en een vrouw staan. De man bleek een steekwond te hebben. Het slachtoffer, die aanspreekbaar was, werd met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar zou hij vanmiddag nog geopereerd worden.

De vrouw die in de woning aanwezig was, werd als verdachte aangehouden. In de woning werden verschillende bloedsporen aangetroffen. Op de grond in een van de kamers lag een mes dat in beslag is genomen. De rechter-commissaris is ter plaatse gekomen om de zoeking formeel te openen. Ook medewerkers van de technische recherche zijn de woning binnen gegaan om een uitgebreid sporenonderzoek in te stellen. Ook is een buurtonderzoek gehouden. De verdachte is in verzekering gesteld.
Provincie:
Tag(s):