vrijdag, 5. maart 2010 - 19:21

Vrouwenglossy voor defensie

Amsterdam

Afgelopen jaar was het precies 65 jaar geleden dat de eerste vrouw bij defensie kwam werken. Om dit te vieren heeft Defensie samen met het tijdschrift Lof afgelopen maanden hard gewerkt aan een magazine dat in het teken staat van de Defensievrouw door de jaren heen, met speciale aandacht voor het actuele diversiteitbeleid van Defensie.

Deze eenmalige uitgave zal op 8 maart feestelijk overhandigd worden aan Staatssecretaris Jack De Vries in het bijzijn van (top) vrouwen en mannen van Defensie.

In de Defensie special komen vrouwen aan het woord die onder speciale omstandigheden werk en gezin combineren, maar ook interviews met de vrouwelijke baanbrekers van het eerste uur. Ook is er aandacht voor de inspanningen van Defensie op het gebied van de doorstroom van vrouwen, in lijn met het charter Talent naar de Top dat Defensie onlangs heeft ondertekend.

Het is op 8 maart ook precies een jaar geleden dat Jolanda Holwerda de Joke Smit prijs in ontvangst nam vanwege haar inspanningen om vrouwen te inspireren carrière en gezin te combineren en de ambities van vrouwen op meerdere vlakken zichtbaar te maken.
Categorie:
Tag(s):