maandag, 8. februari 2010 - 19:12

Weer buschauffeur slachtoffer van overval

Hoensbroek

Zondagnacht is een buschauffeur van Veolia met een vuurwapen bedreigd bij een bushalte aan de Akerstraat / Demstraat in Hoensbroek. De 52- jarige buschauffeur gaf de dader geld waarna hij wegrende in de richting van de afgebroken flat aan de Laurierstraat.

De dader zou een man met een normaal postuur zijn, ongeveer 32 jaar, gekleed in een donkere jas, donkere muts en een donkere sjaal.

Voor de dader de bus instapte zag de buschauffeur dat hij met een tweede man voor de bus overstak. Van deze man is alleen bekend dat hij een lichtgekleurde jas droeg. Hij stapte de bus niet in. De politie wil graag met deze man in contact komen, maar ook met andere mensen die meer informatie hebben over deze overval. 
Heeft u in de nacht van zondag op maandag rond 00:10 uur in de omgeving van de Akerstraat / Demstraat of Laurierstraat een man gezien die aan bovenstaand signalement voldeed of heeft u andere informatie die de politie kan helpen deze overval op te lossen? Bel dan met het landelijk telefoonnummer van de politie, 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):