vrijdag, 19. maart 2010 - 23:31

Weer een overval op woning in Twente

Hengelo

Vrijdagavond 19 maart werd opnieuw een overval gepleegd op een woning in Twente. Tegen 20.30 uur werd gemeld dat een bewoonster van een woning aan de Dolf Nijhoffstraat in Hengelo was overvallen door twee indringers.

De beide overvallers bedreigden de 81- jarige bewoonster en de woning werd doorzocht. Na een tijdje verlieten de twee het huis weer met meenemen van in ieder geval een aantal sieraden. Waar ze naar toe zijn gegaan is nog onbekend. Het gaat om twee in het donker geklede mannen met beide een donkere baseballpet op en hun gezichten waren bedekt.

Er is onmiddellijk een onderzoek gestart, een onderzoek wat ook in dit geval wordt gedaan door het overvallenteam van de politie Twente.
Uiteraard wil het team graag in contact komen met mensen die mogelijk in de omgeving van de Dolf Nijhoffstraat iets is opgevallen. Mogelijk hebben de twee over een wandelpad gelopen wat aan de achterzijde van de woningen aan de Dolf Nijhoffstraat loopt. Deze mensen worden verzocht te bellen met het overvallenteam via 0900-8844, via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via de mail overvallenteam@twente.politie.nl
Provincie:
Tag(s):