vrijdag, 5. februari 2010 - 13:40

Weer tientallen autobanden lek gestoken in Venlo

Venlo

In de nacht van donderdag op vrijdag zijn er in Blerick en Venlo tientallen autobanden lek gestoken. Dat gebeurde in Blerick in de wijk Hazekamp en omgeving, daarbij waren zo'n 25 auto's het doelwit. In Venlo werden van 15 auto's banden lek geprikt in de omgeving van de Oude Helbeek. Hierbij zijn vaak een of twee autobanden lek gestoken.

Begin januari riep de politie al de hulp in van het publiek. Tussen 1 november 2009 en 1 januari 2010 waren er bij de politie 170 zaken in Venlo en omgeving bekend. Sinds die tijd was het rustig, totdat er in de nacht van donderdag op vrijdag opnieuw banden werden lek gestoken. De politie sluit niet uit dat er een verband bestaat tussen deze zaken.

De politie is bezig met een onderzoek en heeft ook een opsporingsindicatie, maar die informatie is nog niet concreet genoeg om tot aanhouding over te gaan. Daarom komt de politie graag in contact met mensen die meer informatie hebben. De politie is bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844, tips kunnen ook anoniem doorgegeven worden via 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):