woensdag, 3. februari 2010 - 18:24

Weerbaarheidtraining voor meiden

Zuidhorn

In de maanden maart en april aanstaande organiseert het Jongerenwerk van de Stichting Welzijn weerbaarheidtrainingen voor meiden. Meiden vanaf 12 jaar, die in de gemeente Zuidhorn wonen en voortgezet onderwijs volgen, kunnen zich hiervoor opgeven.

De training bestaat uit vier bijeenkomsten van 1,5 uur. Janet Postema en Janneke de Vries, beide gericht op het coachen en trainen van jongeren, verzorgen de trainingen.

Zekerder en veiliger
De cursus is erop gericht, dat de meiden voor zichzelf opkomen in onzekere, lastige of bedreigende situaties. Hierdoor kunnen ze meer zelfvertrouwen opbouwen, waardoor zij zich zekerder en veiliger voelen in de samenleving.

Training
De vier trainingen vinden plaats op vrijdagmiddag 5 en 19 maart en 9 en 23 april 2010 in de Quicksilver S Sporthal te Zuidhorn. Maximaal kunnen 16 meiden deelnemen aan de training. De training wordt kosteloos aangeboden.

Informatieavond
Op vrijdag 12 februari om 19.00 uur is voor geïnteresseerde ouders/verzorgers en meiden een informatieavond in jongerencentrum Avalon te Zuidhorn.
Provincie:
Tag(s):