zaterdag, 8. mei 2010 - 18:51 Update: 08-07-2014 0:28

Wereldpremière Prince of Persia in London live te volgen op Blik op Nieuws

Op zondag 9 mei vanaf 18:00 uur kunt u via Blik op Nieuws virtueel te gast zijn tijdens de Prince of Persia wereldpremière die gehouden wordt in Londens nummer 1 entertainment en shopping bestemming Westfield London.

De live stream zal de cast en andere bekende sterren volgen op de rode loper, afgewisseld met exclusieve interviews en beelden van achter de schermen. Tot die tijd worden er trailers en interviews met de cast vertoond.

Van het team dat de "Pirates of the Caribbean"-trilogie naar het witte doek bracht, presenteren Walt Disney Pictures en Jerry Bruckheimer Films Prince of Persia: The Sans of Time, een epische avonturenfilm die zich afspeelt in het mystieke Persia. Een afvallige prins (JAKE GYLLENHAAL) sluit zich schoorvoetend aan bij een mysterieuze prinses (GEMMA ARTERTON) en samen strijden zij tegen duistere machten om een oeroude dolk te beschermen. Deze dolk heeft de macht de Sands of Time te ontketenen — een gave van de goden waarmee de tijd kan worden teruggezet en de eigenaar de wereldheerschappij in handen krijgt.

Prince of Persia: The Sans of Time draait vanaf 19 mei in de Nederlandse bioscoop.

Naar de live stream Prince of Persia
Categorie:
Tag(s):