woensdag, 7. juli 2010 - 17:37

Wie komt in aanmerking voor de Zeeuwse Visserij Award 2010?

Zeeland

Op 25 september 2010 wordt voor de zesde keer op rij de Dag van de Zeeuwse Visserij georganiseerd door de Zeeuwse visserijsector, in samenwerking met de Provincie Zeeland.

Ook dit jaar is er weer de uitreiking van de Zeeuwse Visserij Award. Deze prijs zal worden uitgereikt aan een persoon of organisatie die het afgelopen jaar de meest positieve bijdrage aan het Zeeuwse visserij- en aquacultuurcluster heeft geleverd. Het organisatiecomité vraagt u hiervoor kandidaten aan te dragen.

Criteria Award:
In aanmerking komt een persoon, bedrijf, instelling of organisatie die nog steeds actief is in het visserij- of aquacultuurcluster en :

1. een bijdrage heeft geleverd aan de verbetering van het imago van de Zeeuwse visserij / aquacultuur, of
2. een innovatie heeft gedaan die ten goede komt aan de Zeeuwse visserij / aquacultuur, of
3. een risicovolle investering heeft gedaan in de Zeeuwse visserij / aquacultuur, of
4. bestuurlijk de Zeeuwse visserij / aquacultuur (landelijk) op een meer dan gemiddelde manier heeft vertegenwoordigd, of
5. zich op andere, nog niet genoemde terreinen, opvallend verdienstelijk heeft gemaakt voor de Zeeuwse visserij / aquacultuur.

Kandidaten kunnen actief zijn in één van de volgende sectoren: Schaal- en schelpdieren, zeevisserij, onderzoek/onderwijs of overheid, constructie- of toeleveringsindustrie.

Aanmelden kandidaten:
Beoordeling van de kandidaten zal plaatsvinden door een hiertoe ingesteld Comité. De Zeeuwse Visserij Award zal op 25 september 2010 worden uitgereikt en zal bestaan uit een blijvende herinnering. Kandidaten voor de Zeeuwse Visserij Award kunnen tot en met 1 september 2010 schriftelijk of per e-mail worden aangemeld: Provincie Zeeland, t.a.v. J. Broodman, Postbus 153, 4330 AD Middelburg of per email: j.broodman@zeeland.nl
Provincie:
Tag(s):