donderdag, 21. januari 2010 - 22:06

Woning uitgebrand in Rotterdam

Rotterdam

In Rotterdam is donderdagavond een woning aan de Weimansweg volledig uitgebrand. Onbekend is nog hoe de brand is ontstaan.

De brandweer werd rond 19.30 gealarmeerd voor een uitslaande brand op de begane grond van de woning in Rotterdam-Zuid. De brandweer schaalde op naar middelbrand en uiteindelijk grote brand, maar zij had het vuur na 10 minuten onder controle, aldus een zegsman van de brandweer.

In eerste instantie werd melding gemaakt van een persoon die van de eerste etage uit het pand zou zijn gesprongen. Dit bleek niet juist te zijn, wel is een vrouw gillend het pand uitgerend. Deze persoon is sindsdien spoorloos, zo laat een woordvoerder van de politie weten. Het is nog onbekend of dit de bewoonster van het pand is. Verder zijn er geen gewonden gevallen bij de brand, zegt de woordvoerder.

Op de begane grond werd een aggregaat aangetroffen, maar verder werden er weinig spullen in de woning aangetroffen. De politie heeft de woning inmiddels afgezet als plaats delict om de oorzaak van de brand te achterhalen.
Provincie:
Tag(s):