maandag, 9. augustus 2010 - 16:21

Zes aanhoudingen bij drugsactie in Venlo

Venlo

Het straatteam van drugsoverlastproject Hektor heeft na een drugsactie bij een pand in de Kartinistraat in Venlo in totaal zes aanhoudingen verricht. Bij de actie zijn 6,6 kilo hennep en ruim 31.000 euro in beslag genomen, zo meldt de politie.

Vier verdachten werden maandag 2 augustus aangehouden. Deze vier verdachten vertrokken in twee auto's vanaf het pand. Na controle bleek dat er in een van de auto's het geld lag en in de andere de hennep. Het gaat om een 36-jarige man en 39-jarige vrouw uit Venlo, een 32-jarige vrouw zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 26-jarige man uit de Verenigde Staten. Zij zijn voorgeleid aan de rechter-commissaris en in bewaring gesteld.

Op maandag 9 augustus zijn de 44-jarige bewoner en 31-jarige bewoonster van het pand aangehouden. Zij waren tijdens de actie die vorige week maandag plaatsvond niet thuis. In de woning troffen agenten meer dan 200 gram hennep aan en sporen die er op wijzen dat er vanuit dit pand wordt gehandeld. Deze twee verdachten zitten vast voor verder onderzoek en zijn in verzekering gesteld.
Provincie:
Tag(s):