donderdag, 28. juli 2011 - 21:34 Update: 08-07-2014 0:57

ADO Den Haag verliest in Cyprus van Omonia Nicosia

(Elfvoetbal) ADO Den Haag heeft een slechte uitgangspositie neergezet om door te gaan in de voorronde van de Europa League. De club verloor in Cyprus van Omonia Nicosia met liefst 3-0.

In de eerste helft was de thuisploeg de betere. Echter duurde het even voordat er een kans ontstond. In de 18de minuut moest keeper Gino Coutinho voor het eerst reddend optreden.

In de 37ste minuut was het wel raak voor Omonia. Via een strafschop veroorzaakt door Christian Kum scoorde Alex Da Silva de 1-0, tevens ook de ruststand.

Ook in het tweede bedrijf kon ADO geen potten breken. in de 58ste minuut kwam het zelfs met 2-0 achter doordat Hernán Rengifo van een blunder van Coutinho wist te profiteren.

De mooiste goal van de wedstrijd moest echter nog komen. Een kwartier voor tijd scoorde Demetris Christofi met een poeier van afstand in de kruising.

Aankomende week speelt ADO nog de thuiswedstrijd, waarin het alle zeilen moet bijzetten om nogs kans te maken op een Europees vervolg.