zondag, 20. februari 2011 - 15:28 Update: 08-07-2014 1:00

ADO steelt punt dankzij Haags Kwartiertje

(Elfvoetbal) Lang leek Feyenoord op weg naar zijn tweede zege op rij in de Eredivisie, maar de Rotterdammers waren niet opgewassen tegen het Haags Kwartiertje van ADO. De Hagenezen kwamen in de slotfase terug van een 0-2 achterstand en pakten zo alsnog een punt.

Daarmee was Feyenoord de grote verliezer, want de Rotterdammers gaven de zege zelf uit handen. Via twee doelpunten van Luc Castaignos (een ietwat gelukkige boogbal en een omhaal, beiden op aangeven van Ron Vlaar) kwamen de gasten nog voor rust op een 0-2 voorsprong.

In het tweede bedrijf leek er weinig aan de hand voor Feyenoord. ADO kwam niet verder dan wat speldenprikjes, terwijl de Rotterdammers nalieten de score verder op te voeren. Zo schoot Castaignos op de paal en nam hij even later in doelpuntrijke positie slecht aan, daarmee een goede kans om zeep helpend.

Via invaller Charlton Vicento kwam ADO na tachtig minuten op 1-2, even later tikte Dimitri Bulykin de gelijkmaker binnen. In de allerlaatste seconden kegelde Diego Biseswar nog een vrije trap op de lat, waardoor de puntendeling een feit werd.