zondag, 20. februari 2011 - 20:16 Update: 08-07-2014 1:00

De Zeeuw zoekt naar woorden om spel Ajax te omschrijven: 'Een dinosaurus van een wedstrijd'

(Elfvoetbal) Demy de Zeeuw raakt een beetje door zijn termen heen die hij gebruikt om het spel van Ajax in de laatste thuiswedstrijden te beschrijven. Na het duel met De Graafschap had de middenvelder het over een 'draak van een wedstrijd'. Na de 1-0 tegen de VVV-Venlo zocht hij naar een overtreffende trap daarvan.

En hij vond hem ook. "Dit was een dinosaurus van een wedstrijd", aldus De Zeeuw gevat na een matige overwinning op VVV. In de vorige thuiswedstrijd tegen De Graafschap was het spel van Ajax al niet goed en vandaag speelden de Amsterdammers nog een tandje minder. "Dit was nog slechter. We hadden wel een paar goede kansen en dan moet je afstand nemen. Dat hebben we nagelaten."

Over zijn eigen situatie, De Zeeuw is zijn basisplaats verloren, zei de international tegen AT5 dat hij probeert zijn oude niveau te hervinden. "Ik heb de laatste tijd wat klachten gehad en de trainer wil dat ik eerst sterker word, voordat ik weer kan spelen. Daarom heeft hij besloten om me er even uit te halen."
Categorie:
Tag(s):