dinsdag, 14. juni 2011 - 16:48

Inschrijving Innovatieprijs Toerisme 2011 opent

Om innovatieve ontwikkelingen in de toeristische sector te stimuleren reikt de Provincie Zeeland dit jaar voor de zesde keer de Innovatieprijs Toerisme uit aan het meest vernieuwende project uit de Zeeuwse vrijetijdsindustrie.

Vanaf 15 juni kunnen initiatiefnemers hun innovatieve project aanmelden bij de Provincie Zeeland.
Nieuw dit jaar is dat de winnaar van de Innovatieprijs wordt gekozen door het publiek tijdens de Toeristische Ontmoetingsdag. Deze vindt plaats op donderdag 17 november 2011.

In aanmerking komen partijen die een innovatief project aan het ontwikkelen zijn of inmiddels gerealiseerd hebben. De projecten kunnen een relatie hebben met horeca, recreatie en toerisme of watersport. De innovatie kan betrekking hebben op vernieuwende concepten, producten, diensten, toepassingen of vormen van samenwerking die nieuw zijn voor Zeeland. Indieners kunnen zijn; individuen, bedrijven, overheden, instituten, stichtingen, kennis- en onderwijsinstellingen, verenigingen en andere organisaties.
Hoe wordt de winnaar bepaald?

Een deskundige jury beoordeelt de inzendingen aan de hand van de criteria innovativiteit, economische meerwaarde, ondernemerschap en duurzaamheid. Op basis van deze beoordeling worden de beste projecten genomineerd voor de Innovatieprijs Toerisme 2011. Uit deze genomineerde projecten wordt door het publiek op de Toeristische Ontmoetingsdag de winnaar gekozen. Het winnende project wordt beloond met een prijs van €5.000,-.
Inschrijven

Inschrijven kan van 15 juni tot en met 15 september 2011 door middel van het invullen van het deelnameformulier op de website: http://loket.zeeland.nl/innovatieprijs_toerisme.
Provincie:
Tag(s):