maandag, 11. juli 2011 - 9:40

Permanente pechhulp op het water

Leeuwarden

De vorig jaar door FBTO geïntroduceerde klusjesman voor watersporters wordt een permanente service. Hiervoor werkt de verzekeraar samen met Botenwacht.nl.

De permanente pechhulp op het water biedt watersporters technische hulp bij uitval van een vaartuig door een defect aan de motorinstallatie of roerinrichting.

De hulp wordt verleend door monteurs uit een netwerk van herstelbedrijven met uitvalstations door heel Nederland. De service kost 50 euro per jaar.

Bij pech op het water is een telefoontje met de alarmcentrale Eurocross Assistance voldoende. Is er een direct gevaar dan wordt de kustwacht of KNRM ingeschakeld.

Is er geen gevaar, dan wordt de dichtstbijzijnde reparateur van het netwerk van de Botenwacht ingeschakeld. De gemiddelde aanrijdtijd van een monteur is minder dan 1 uur. Meer dan 90% kan na hulp weer verder varen. Mocht de monteur er niet in slagen de boot weer varend te krijgen, dan zorgt.

Eurocross Assistance er voor dat er andere hulp op gang komt zoals een sleep naar de dichtstbijzijnde reparatie-inrichting.
Provincie:
Tag(s):