dinsdag, 13. november 2012 - 12:31

40 tips binnen na misbruik 6-jarig meisje in Ede

Ede

De politie heeft inmiddels al 40 tips binnengekregen over het misbruik van een 6-jarig meisje in Ede vorige week maandag.

Uit het onderzoek van de geoprofiler komt een aantal wijken in Ede naar voren waar de dader zeer waarschijnlijk ankerpunten heeft. Een ankerpunt kan het woonadres zijn, maar kan ook het huis van een goede vriend, de sportclub, de school, of een werkplek zijn.

Het gaat om de wijken Ede Centrum, Ede Oost, Reehorst en Maandereng. Bekijk hier ons opsporingsbericht voor meer informatie over deze zaak.

In de uitzending van Opsporing Verzocht wordt vanavond aandacht besteed aan het seksueel misbruik van de 6-jarig meisje. Dit misbruikt vond plaats dinsdagavond 24 april tussen 18.30 en 19.10 uur in een bossage nabij een speelplaats aan de Spinozastate in Ede. In de uitzending worden bevindingen van een ingezette geoprofiler nader toegelicht.

Het programma ‘Dossier GLD’ heeft al eerder aandacht besteed aan de bevindingen van de geoprofiler. Naar aanleiding hiervan heeft rechercheteam ruim 20 tips ontvangen. Deze worden momenteel op bruikbaarheid onderzocht. De politie hoopt na de uitzending van Opsporing Verzocht nog meer tips te ontvangen.
Provincie:
Tag(s):