zondag, 18. november 2012 - 11:45 Update: 08-07-2014 0:45

Been heeft Feyenoord-lidmaatschap opgezegd

(Elfvoetbal) Mario Been is een gelukkig man in België. De 48-jarige Rotterdammer doet het uitstekend met RC Genk. Echter liep het niet altijd op rolletjes voor Been.

De oud-trainer van Excelsior, NEC en Feyenoord beschouwt zijn vertrek bij de laatstgenoemde club als een wijze levensles. "Ik was na mijn vertrek bij Feyenoord heel wantrouwend. In Rotterdam hebben mensen mij laten vallen van wie ik het nooit had gedacht. Het liefst praat ik niet meer over die periode, ik wil voorkomen dat mensen denken 'daar heb je hem weer'. Uiteindelijk heeft het mij ook sterker gemaakt. Mijn afscheid bij Feyenoord was een wijze levensles", aldus Been in het AD.

"Feyenoord is mijn club", vervolgt de eindverantwoordelijke van de huidige nummer drie van de Jupiler Pro League annex Europa League-deelnemer. "Ja, nog altijd. Ik voel mij ook een echte Feyenoorder. Maar ik heb wel mijn lidmaatschap opgezegd. Ik ben er niet meer terug geweest, dat heeft tijd nodig. Dat heeft natuurlijk met bepaalde personen te maken, namen noem ik niet meer."

RC Genk leed afgelopen zaterdag een 3-1 nederlaag tegen Cercle Brugge. Desondanks staat RC Genk nog altijd derde in de Jupiler Pro League. Koploper Anderlecht staat drie punten hoger.
Categorie:
Tag(s):