donderdag, 16. augustus 2012 - 15:46

Beperkingen Badr Hari opgeheven

Amsterdam

De officier van justitie heeft de beperkingen van Badr Hari en zijn medeverdachte vandaag opgeheven. De beperkingen zijn niet langer nodig in het kader van het onderzoek.

De raadkamer van de rechtbank in Amsterdam heeft de voorlopige hechtenis van Hari op 6 augustus verlengd met 90 dagen op verdenking van zes geweldsdelicten.

Het Openbaar Ministerie (OM) in Amsterdam verdenkt de 27-jarige Amsterdammer van een poging doodslag in vereniging, dan wel zware mishandeling van en openlijke geweldpleging tegen een 39-jarige man tijdens Sensation White in juli van dit jaar. In Club Air zou hij verleden jaar de uitbater zwaar hebben mishandeld. Daarnaast verdenkt het OM de 27-jarige Amsterdammer van nog vier geweldsdelicten.

Van de 34-jarige Eindhovenaar die op 23 juli werd aangehouden is het voorarrest verlengd met 30 dagen. Het OM verdenkt de man van poging doodslag in vereniging, dan wel zware mishandeling van en openlijke geweldpleging tegen een 39-jarige man tijdens Sensation White in de Amsterdam ArenA.
Categorie:
Tag(s):