dinsdag, 20. november 2012 - 21:24

Boor zoekt vrouw:Evelien de Visser krijgt in de derde week de meeste stemmen

Goes

Evelien wint in de derde week van ‘Boorvrouw gezocht’ de tien punten. Zij kreeg veruit de meeste stemmen op www.pzc.nl/boorzoektvrouw. In de totaalstand behoudt Anika de leiding en delen Pascal en Evelien nu de tweede plaats. Jerina staat nu op de vierde plaats gevolgd door Riekje en Dianna.

In de vierde aflevering tonen de dames hun bakkwaliteiten. Ze trakteren de boorploeg op prachtige taarten en koeken. De aflevering is te zien via www.boorzoektvrouw.nl en www.pzc.nl en op dinsdagavond op TV via CTV (om 19.30, 20.20 en 23.30 uur).

Iedereen kan elke week op zijn favoriete beschermvrouwe stemmen via www.pzc.nl/boorzoektvrouw en www.boorzoektvrouw.nl. Elke week wordt de tussenstand van de publieksstemming bekend gemaakt. Aan het einde van de reeks kiest het publiek zijn favoriete beschermvrouwe. Een jury kent op basis van de opdrachten elke week punten toe (deze punten zijn niet in het overzicht verwerkt). De jury kiest aan het einde van de reeks ook zijn favoriete vrouw voor de klus. Deze twee vrouwen verrichten op 17 januari 2013 de doophandeling.

Maar liefst 43 vrouwen reageerden op de oproep van de Sluiskiltunnel om zich aan te melden als beschermvrouwe van de tunnelboorploeg. Een deskundige jury, onder voorzitterschap van Commissaris van de Koningin Karla Peijs heeft uit alle inzendingen zes vrouwen genomineerd: Evelien de Visser uit IJzendijke, Pascal Dallinga uit Sluiskil, Anika Luteijn uit Axel, Jerina Pladdet uit Hoek, Riekje Toorenaar uit Retranchement en Dianna Lauwereijs uit Hulst.
Provincie:
Tag(s):