donderdag, 14. juni 2012 - 15:39

Chloordamp vrijgekomen bij brand in Wijk bij Duurstede

Wijk bij Duurstede

Bij Veip in Wijk bij Duurstede heeft donderdagmorgen enige tijd brand gewoed. Volgens de gemeente is hier chloordamp bij vrijgekomen.

Enkele hulpverleners die direct aan de rook zijn blootgesteld hebben wat klachten gekregen, zoals geïrriteerde luchtwegen. Klachten bij omstanders van de brand zijn zeer onwaarschijnlijk. Er zijn bij de meldkamers dan ook geen meldingen hierover binnengekomen.

Het pand wordt momenteel geventileerd via een geopende buitendeur. Metingen hebben uitgewezen dat de chloorconcentratie in het gebouw niet noemenswaardig is.

Even na 10.00 uur kwam bij de brandweer de melding binnen van brand bij Veip. Veip is fabrikant, importeur en distributeur van reinigings- en desinfectiemiddelen.
Provincie:
Tag(s):

Discussieer mee!

Overig nieuws

4 uur 44 min geleden

Stuntman Robbie Maddison scheurt met een crossmotor over zee

De Australische stuntman Robbie Maddison heeft zich opnieuw bewezen met een nieuwe stunt. Lees verder...

Alg
6 uur 31 min geleden

Negatief zwemadvies na aantreffen zeevonk

De rode gloed die gisteren in zee tussen Scheveningen en Katwijk zichtbaar was, is zeevonk, een algensoort. Dat is bekend geworden na onderzoek van Lees verder...

Foto van patat
13 min 29 sec geleden

Cafetariaklant door dronken man besmeurd met mayonaise

Een stomdronken Veenendaler heeft zondagmiddag rond 14.00 uur in een cafetaria met etenswaren gegooid en een klant besmeurd met mayonaise. Dit meldt de Lees verder...