donderdag, 16. augustus 2012 - 13:30

Dodelijke aanrijding N212 bij Kamerik

Kamerik

Bij een ernstige aanrijding op de N212 bij Kamerik zijn woensdagmiddag twee vrouwen om het leven gekomen. Een man raakte hierbij zwaargewond.

Rond 13.20 uur reed een 79-jarige automobilist uit Lisse de kruising op vanaf de Lange Meentweg met de provincialeweg N212. De auto kwam in botsing met een vrachtauto, die komt vanuit de richting Wilnis en reed in de richting van Woerden. Twee traumaheli's, diverse ambulances en de brandweer moesten er aan te pas komen om hulp te bieden na het ongeval.

Een vrouw, 80 jaar uit Lisse, die in de personenauto zat, overleed op de plaats van het ongeval. Een tweede inzittende van de personenauto, een vrouw van 74 jaar uit Lisse, raakt zeer ernstig gewond. De vrouw werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Amsterdam waar zij korte
tijd later bezwijkt aan haar verwondingen. De ernstig gewonde 79-jarige automobilist is door de brandweer uit de auto bevrijd en is met de ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De 20-jarige bestuurder van de vrachtauto uit Weesp bleef ongedeerd. Hij is meegenomen naar het bureau voor het opnemen van een verklaring. Uit een blaastest bleek dat hij geen alcohol heeft genuttigd
Provincie:
Tag(s):