woensdag, 24. oktober 2012 - 17:10

Gewapende overval op tankstation

Emmen

Dinsdagavond vond er omstreeks 20.45 uur een gewapende overval plaats op een tankstation aan de Statenweg in Emmen.

Een medewerker was op dat moment alleen in de kiosk bij het tankstation aanwezig en bezig met voorbereidingen te treffen om de zaak te sluiten. Op dat moment kwamen twee mannen de zaak binnen. Eén van de mannen liep naar de kassabalie en de andere bleef bij de toegangsdeur staan. De man aan de balie dreigde met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en eiste geld. De pompbediende gaf hem een klein geldbedrag waarna het duo de benen nam.

Het signalement van de man met vermoedelijk het vuurwapen is: blanke huidskleur, donkerblonde baardlijn rond de kaaklijn (vlasbaardje), gekleed in een donkerblauw vest met capuchon, een rode baseballcap met aan de voorzijde een wit ‘New York Yankees’ logo en een blauwe spijkerbroek. Dader twee was gekleed in donkere kleding. De politie zoekt getuigen die deze overval hebben gezien of mogelijk voor of na de overval iets verdachts hebben gezien dat mogelijk met deze overval te maken kan hebben.

Zo is de politie nog op zoek naar een witte Ford Ka die kort na de overval bij het tankstation over het terrein zou zijn gereden. De politie wil graag de inzittenden van deze auto spreken omdat zij mogelijk beschikken over belangrijke informatie.
Provincie:
Tag(s):