maandag, 19. november 2012 - 8:17

Inbreker zwaargewond na val van dak

Rotterdam

Een man raakte zondagavond ernstig gewond nadat hij van het dak van een pand aan de Schiekade in Rotterdam was gevallen. De recherche onderzoekt de exacte toedracht.

Omstreeks negen uur onderzochten politiemensen een inbraak in een woning op de eerste etage aan de Schiekade. Tijdens het onderzoek in de woning, meldde een getuige dat er een man in een dakgoot aan de achterzijde van het pand stond, vlak boven de derde etage.

Kort daarna, nog voordat agenten aan de andere kant van het gebouw waren, meldde een andere getuige dat er een man in een tuin lag. Politieagenten gingen er direct op af en troffen de zwaargewonde jongeman aan. Hij was niet aanspreekbaar.

De agenten hebben direct eerste hulp verleend en een ambulance gewaarschuwd. Ook een mobiel medisch team heeft bijstand verleend. Het slachtoffer werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is kritiek.

De recherche stelt een onderzoek in naar de val van de jongeman. Ook onderzoeken we de eerder gemelde woninginbraak, waarbij volgens getuigen mogelijk drie personen bij betrokken waren.
Provincie:
Tag(s):