maandag, 10. december 2012 - 20:06 Update: 08-07-2014 0:26

Jack Spijkerman zou Kate-grap ook hebben gemaakt

Hilversum

De Londense verpleegkundige die zelfmoord heeft gepleegd nadat ze door twee Australische DJ's in de maling was genomen, is ook vandaag nog overal groot nieuws.

De Britse verpleegster Jacintha Saldanha nam om 05.30 uur de telefoon op omdat er nog geen receptioniste was. Saldanha dacht daadwerkelijk met leden van het Britse koninklijk huis te maken te hebben en verbond de twee DJ's door met een collega die vervolgens medische informatie over Kate Middleton verstrekte.

Inmiddels hebben de DJ's hun excuus aangeboden en is door eigenaar Southern Cross Radio uit de lucht gehaald.

Jack Spijkerman
Jack Spijkerman die jarenlang het radioprogramma De Steen en Been Show presenteerde, waarin hij grappen uithaalde met nietsvermoedende mensen, zou ook deze Kate-grap uitgehaald kunnen hebben. Dat zegt hij maandagavond in RTL Boulevard.

''Ik vind het een goede grap geweest. "Hij was zelfs zo goed dat onder anderen prins Charles er om heeft gelachen." Jack vindt het verschrikkelijk dat iemand hierom zelfmoord pleegt maar zegt dat hij de grap zelf ook zou hebben kunnen maken. "Er werd niet de spot gedreven met Kate of de verpleegster.
Categorie:
Tag(s):