woensdag, 29. februari 2012 - 23:06 Update: 08-07-2014 0:54

Jong Oranje en Jong Schotland stellen teleur

[ELF-Voetbal] Jong Oranje en Jong Schotland hebben er woensdagavond geen sensationele wedstrijd van kunnen maken. In Schotland eindigde het duel in een bloedeloos 0-0 gelijkspel.

Lerin Duarte, Marco van Ginkel en Leandro Bacuna waren in de eerste helft de spelers die een kans kregen. Een doelpunt leverde dit echter niet op, wat resulteerde in een saaie eerste helft.

Ook de tweede helft werd het niet veel beter. Jerson Cabral viel nog in en daarmee kwam de hoop dat het interessanter zou worden, maar niets bleek minder waar. Nacer Barazite kreeg namens Oranje een kans en Jonathan Russell namens de bezoekers, maar ook dit leverde weinig gevaar op.

Het inbrengen van Genero Zeefuik in de slotfase mocht ook niet baten. Een teleurstellende 0-0 was het eindresultaat in Schotland.