zaterdag, 8. december 2012 - 11:04

Jongen (10) krijgt klappen na gooien sneeuwbal naar auto

Hilversum

De politie is op zoek naar een man die afgelopen vrijdagmiddag een 10-jarige jongen op de Aardjesberg heeft mishandeld. 'De jongen kreeg klappen van een automobilist', meldt de politie zaterdag.

De jongen had rond 17.10 uur samen met een vriend, sneeuwballen gegooid naar passerende auto’s op de Kamerlingh Onnesweg. Een van de automobilisten was even gestopt en vervolgens weer doorgereden.

Een half uur later zag de jongen de bewuste auto weer aan komen rijden. De automobilist stapte uit en rende op de jongen af. Op de Aardjesberg gaf de man de jongen een aantal klappen waarbij hij gewond raakte in zijn gezicht.

Burgernetactie
De politie heeft een Burgernetactie opgezet met de oproep uit te kijken naar een donkere bestelauto met aan de zijkant een grote rode letter C. De auto en bestuurder zijn niet meer aangetroffen.

De politie doet onderzoek naar dit incident en vraagt getuigen zich te melden bij de politie. Mocht u informatie hebben over de bewuste bestelauto, dan hoort de politie dat graag via 0900 -88 44.
Provincie:
Tag(s):